Even Voorstellen

Wie ben ik?
Leuk om u op mijn website te mogen verwelkomen. Mijn naam is Selena Schouten en ik woon in Uden, waar mijn bedrijf Maashorst Welzijn is gevestigd. Na het succesvol afronden van de opleiding Sociale Studies ben ik begonnen als jeugdmedewerker. Daarna ben ik verder gegaan als maatschappelijk werker in de ouderenzorg en heb ik mijn bedrijf Maashorst Welzijn opgestart. Als persoon ben ik geduldig, vrolijk en heb ik gevoel voor humor. In mijn werk stel ik u als klant centraal en houd ik rekening met eventuele ziektes of beperkingen. Ik vind het belangrijk dat ieder mens eigen regie kan houden op de situatie.

Wat kunt u verwachten?
Geen hulpvraag is onmogelijk: van mij kunt u maatwerk verwachten dat goed aansluit op uw wensen. Mijn motto hierbij is ‘’Denken in mogelijkheden zorgt ervoor dat we samen meer bereiken’’. Uitdagingen ga ik graag aan, ook als dit betekent dat ik uit mijn comfortzone moet stappen. Een open houding, wederzijds vertrouwen en betrouwbaarheid vind ik belangrijke aspecten in onze samenwerking. In complexe situaties en in het geval van ‘zorgmijding’ is dit essentieel. Vanzelfsprekend hecht ik veel waarde aan mijn geheimhoudingsplicht en aan uw privacy.

Neem vrijblijvend contact op, zodat we de mogelijkheden voor uw gezelschap, ondersteuning of begeleiding op maat kunnen bespreken.